Totalentreprise

Når et byggeprojekt skal håndteres, er der mange dele at holde styr på. Ikke alene skal det vurderes, hvordan projektet skal udføres. Vi står gerne for totalentreprise og kontrollerer arbejdet og kvaliteten.

Alle relevante faggrupper skal også hentes ind til totalentreprise samtidig med, at der skal holdes styr på tidsplanen, så projektet bliver udført til rette tid.

Én tovholder

Det kan derfor være en stor fordel at have én tovholder på totalentrepriseprojektet, som kan samle trådene. På den måde forløber arbejdet mest effektivt, og du skal ikke gøre andet end at glæde dig til at se det færdige resultat. Vi tilbyder os som den tovholder, når det kommer til totalentreprise.

Tømrermester Anders Møll klarer både små og store opgaver. Vi kan være behjælpelige uanset, om det er nybyg, renovering, tag, køkkener, solceller, vinduer, døre, totalentreprise og alt andet tømrerarbejde.

GODE SAMARBEJDSPARTNERE TIL TOTALENTREPRISE

Vores dygtige samarbejdspartnere tæller alt fra murere til elektrikere og VVS-installatører. Det er partnere, som vi har et tillidsfuldt forhold til i totalentreprise, og, som vi ved, leverer samme høje kvalitet som os selv.

Vi bistår naturligvis med rådgivning gennem hele processen af totalentreprise, hvilket betyder, at du altid har mulighed for at stille spørgsmål og drøfte opgaven med os.

Vil du vide, hvorfor du bør vælge os til dit projekt, så ring til os på 20 20 56 42.