Montering af nyt køkken

Et nyt køkken kan give hjemmet et løft, hvis du har brug for forandring. Årsagen kan også være, at dit gamle køkken ganske enkelt blot er slidt ned efter mange års brug. Vi har stor erfaring med montering af nyt køkken.

Hos Tømrermester Anders Møll tilbyder vi montering af nyt køkken i København, på Amager eller andre steder i og omkring Storkøbenhavn, og vi garanterer et flot og professionelt resultat hver gang.

Skal du alligevel i gang med en ombygning eller renovering af hjemmet, så overvej, om ikke det er investeringen værd at få et nyt køkken samtidig. Har du allerede købt nyt køkken, står vi gerne for monteringen.

Certificeret køkkenmontør

Vi monterer og opsætter alle mærker og fabrikater inden for nye køkkener.

Hos Tømrermester Anders Møll er vi certificeret Svane-køkkenmontør, ligesom vi samarbejder med JKE Design, hvorfor erfaringen inden for montering af disse køkkener er ekstra stor.

Sammen med et stærkt team af murere, elektrikere og VVS’ere kan vi sørge for en komplet montering af nyt køkken, hvor vi håndterer alt fra start til slut. Har du kun brug for hjælp til opsætning af skabe, påtager vi os ligeså gerne den opgave.

Renovering, ombygning og montering i Købehavn

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en renovering, ombygning eller montering af et nyt køkken, ligesom vi også gerne besvarer eventuelle spørgsmål.

Vi renoverer og ombygger overalt på Amager, i København og inden for området, der hører under Storkøbenhavn. Ring på 20 20 56 42, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.