Nyt badeværelse

Badeværelset er et rum, som de fleste gerne vil have fungerer. Derfor kan det blive irriterende i længden, hvis det er gammelt, grimt eller ikke fungerer.

Det kan derfor være en rigtig stor lettelse, hvis man beslutter sig for at få lavet et nyt badeværelse.

Et funktionelt, nyt badeværelse er ofte både smartere og flottere end det gamle og kan tilpasses lige efter dine behov, hvad enten det er et ønske om gulvvarme eller en energibesparende løsning. For mange kan et helt nyt badeværelse dog virke som en lidt uoverskuelig opgave.

Det kan derfor være en idé at benytte sig af vores løsning på et nyt badeværelser, da du undgår at skulle finde en tømrer, murer, blikkenslager, elektriker og en maler. Det kan tage en masse tid og planlægning, da du samtidig skal aftale med hver enkelt fagmand, hvornår de skal og ikke skal komme. Det kan være grunden til, at nogen udskyder et nyt badeværelse i mange år.

FÅ EN TOTALLØSNING

For at undgå postyret med planlægningen kan du med fordel overveje at lade os lave et nyt badeværelse hos dig. Her kan du nemlig få en totalløsning, da vi samarbejder med en autoriseret murer, elektriker og blikkenslager, hvorfor vi står for at tale med og lønne de resterende håndværkere.

På den måde behøver du ikke selv at bevare overblikket, men kan læne dig tilbage og se frem til det færdige resultat.

Desuden kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt, da alle vores samarbejdspartnere er dygtige håndværkere, der sætter kundens tilfredshed og et godt håndværk i højsædet, når de laver nyt badeværelse.

Andre opgaver

Murer- og tømrerarbejdet kan medføre mange forskellige slags opgaver, og uanset hvad du ønsker, der skal udføres i dit hjem, vil vi gerne udføre arbejdet for dig.

Vi har hjemme på Amager, men dækker hele København og Nordsjælland, så hvis du mangler en totalløsning til et nyt badeværelse, så tag kontakt til os på telefon 20 20 56 42 – så udarbejder vi et tilbud.