Nybyggeri

Når det nye hus eller køkken skal bygges, når der skal et ekstra værelse til ejendommen, eller når ønsket er en ny garage eller en helt andet nybyggeri, klarer Tømrermester Anders Møll gerne opgaven.

Vi har stor erfaring med en bred vifte af opgaver inden for nybyggeri og tilbygning for private såvel som erhvervskunder.

Vi tager totalentreprisen

Med vores dygtige samarbejdspartnere er vi også i stand til at håndtere projekter af byggeri, som ligger uden for tømrerfaget, uanset om det gælder tilbygning, ombygning eller nybyggeri.

Endvidere påtager vi os gerne totalentrepriser som nybyggeri, hvor vi er tovholdere på projektet og sørger for kontakten til alle relevante faggrupper.

På den måde skal du kun koncentrere dig om én kontaktperson samtidig med, du har en garanti for, at projektet med tilbygning eller nybyggeri forløber effektivt og er færdigt til tiden.

Tømrermester Anders Møll har også erfaring med nybyggeri ved opførsel af arkitekttegnede huse.

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. I kraft af vores mangeårige erfaring med nybyggeri og tilbygning kan vi bistå med professionel vejledning, så du får præcis det resultat, der passer til din stil.

Kontakt os på 20 20 56 42, for et godt tilbud på nybyggeri.

Vi bygger unikke løsninger

De fleste mennesker drømmer om en unik bolig, hvor de selv kan sætte deres tydelige præg på både udformning og indretning. Vi tilbyder at bygge dit arkitekttegnede hus.

Hos Tømrermester Anders Møll samarbejder vi med en erfaren arkitekt, og derigennem kan vi hjælpe dig til at få bygget dit arkitekttegnede hus i København, på Amager eller andre steder på Sjælland.

Høj kvalitet af arkitekttegnede huse

Den høje kvalitet er gennemgående for alt vores arbejde, og sammen med arkitekten skaber vi et moderne arkitekttegnet hus, som både i design og kvalitet holder høje standarder. Vi har både arkitekt og tømrer til at bygge et arkitekttegnet hus til dig.

Det sikrer dig et arkitekttegnet hus, som dels lever op til nutidens strenge krav om byggeri og samtidig har et æstetisk niveau, der rækker langt ud i fremtiden.

Kontakt din tømrermester i Kastrup

Du er altid velkommen til at kontakte os på 20 20 56 42, for at høre nærmere om dine muligheder for at få bygget et arkitekttegnet hus.

Vi dækker det meste af Sjælland og har opført flere arkitekttegnede huse.