Professionelt facadearbejde

Husfacader og –gavle er typisk og naturligt nok udsat for vind og vejr og må derfor siges at slides med tiden uden udført facadearbejde som fx facadepuds. Derfor er det ikke unormalt, at en husfacade eller gavl kan komme til at se slidt og træt ud efter noget tid.

Hvis du er træt af at se på din mindre kønne husfacade, er der heldigvis hjælp at hente. Gavl- og facadearbejde går nemlig i alt sin enkelthed ud på at udføre facadepuds og facaderenovering af ydersiden af dit hus, så det bliver så godt og smukt som fra nyt. Trænger din facade til en kærlig hånd, vil vi gerne hjælpe.

Leder du efter en god og pålidelig håndværker, der sætter kvalitet i facadearbejde og kundetilfredshed forrest, er tømrermester Anders Møll og hans murerer et rigtigt godt bud.

Vi sætter nemlig en særlig ære i at specialdesigne løsninger, så de passer til dine ønsker. Desuden, når vi udfører facadepuds eller andet facadearbejde, sørger de vi også for at tage særlige hensyn, for eksempel til miljøet omkring huset, hvis dette er påkrævet. Vi har derudover også en murer ansat, hvilket gør det let at udføre fejlfrit facadepuds af fx gavl og andre typer facadearbejde.

Har du en sætningsskade i dit hus, vil vi hos Anders Møll også gerne hjælpe dig af med dette problem. Kort sagt vil vi med glæde hjælpe dig med alle de opgaver, du måtte stå med. Uanset om opgaven er på facadearbejde som facadepuds, eller om det er ude eller inde, tager vi imod den med et stort smil. Desuden udføres facadepuds og facadearbejde på alle typer villaer, parcelhuse, lejligheder og sommerhuse.

FACADEARBEJDE OG FACADEPUDS I RIGTIG GOD KVALITET

Med os er du garanteret, at facadearbejde bliver udført i høj kvalitet. Det er nemlig en af de værdier, vi vægter højt.

Derudover har vi et samarbejde med mange andre håndværkertyper – for eksempel murere, auroriserede VVS-installatører og elektrikere, hvilket gør, at næsten alle opgaver kan løses med folk, der har ekspertise på området.

Alle vores samarbejdspartnere vægter kvalitet og kundetilfredshed højt, så du og dit hjem er i fokus, og arbejdet med f.eks. facadepuds bliver udført i rigtig god kvalitet.

Har du derfor brug for at få udført facadearbejde, facadepuds eller noget helt tredje, så tag kontakt til os på telefon 20 20 56 42Vi har base på Amager, men dækker hele København og dele af Nordsjælland.