Nyt tag eller tagrenovering?

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde.

Taget er det vigtigste værn mod vind og vejr, og du kan spare mange penge ved at opdage selv mindre utætheder, så der kan udføres tagrenovering eller lægges nyt tag i tide, så større skader ikke udvikles med tiden.

Derudover udgør taget en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Vi går op i tagrenovering, og vores faglige stolthed sikrer kvaliteten.

Få et uforpligtende tilbud

Tagrenovering

Tømrermester Anders Møll udfører alt slags tagarbejde, uanset om du ønsker tagrenovering eller et nyt tag.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker inden for tagrenovering gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning, nyt tag, tagrenovering eller andet tagarbejde.

Vi kommer gerne ud til dig og ser på bygningen og taget, så vi sammen kan finde den løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst inden for tagrenovering, uanset om det er en mindre udskiftning eller helt nyt tag.

De bedste leverandører til nyt tag

Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører inden for tagarbejde, tagrenovering og nyt tag, herunder Tag Komproment.

Tømrermester Anders Møll står altid til rådighed, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nyt tag eller har brug for vejledning med tagrenovering.

Kontakt os på telefon 20 20 56 42.