Renovering

Tømrermester Anders Møll har stor erfaring inden for renovering og ombygning. Om det er et køkken, der trænger til en kærlig hånd i form af renovering, et nyt badeværelse, renovering af vægge og lofter, udskiftning af vinduer eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige.

Vi har tilmed stor erfaring med forsikringsskader, ligesom vi også tilbyder fibergips, der er et stærkere materiale end traditionelt gips, og som vi også bruger til renovering, så det færdige resultat holder længere.

Vi har fokus på kvalitet på renovering i alle aspekter af ordet. Det gælder lige fra første møde til sidste hånd er lagt på projektet af renovering og alle kroge er gennemgået en ekstra gang.

Solide resultater med renovering

Tilfredse kunder er det allervigtigste for os, og derfor strækker vi os altid gerne langt for at levere et solidt og æstetisk pænt resultat, der lever op til dine krav for renovering.

Vi hjælper med alt det, vi overhovedet kan, og det gælder ved både store og små opgaver inden for renovering.

Lad Tømrermester Anders Møll tage hånd om dit næste projekt på renovering. Kontakt os på 20 20 56 42, eller skriv via sidens kontaktformular.