VELUDFØRT FUGNING OG OMFUGNING

Gamle fuger kan være uskønne at se på – men hvad værre er – de kan krakelere og lukke unødvendig vand og fugt ind i murværket.

I sidste ende kan murværket få så meget vand og være så skrøbeligt fra fugt og frostsprængninger, at det ikke står til at redde.

Hvis mørtelfugen i dit murværk ikke er lukket og pæn, er det derfor vigtigt med en ny fugning, der sikrer dine husmure for fugt og frostsprængning.

Det kan altså ikke kun give æstetiske fordele at få lavet ny fugning, da du med nye fugninger og omfugninger også kan redde din husmur fra vand, fugt og frostsprængning. Uanset hvad kan en omfugning give huset et friskt pift og få dine husmure til at fremstå flotte og nye.

LAD OS LAVE DINE FUGNINGER OG OMFUGNINGER

Når man skal have udført omfugning eller fugning, er det som så mange andre steder oplagt, at man gerne vil have fugearbejde udført korrekt.

Vores håndværkere er dygtige til fugearbejde.  En håndværker, der ved, hvad han laver, kan også være bedre til at rådgive omkring farve og udtryk. Står du derfor og mangler en håndværker til at udføre dit fugningsarbejde, tager vi glædeligt imod din opgave.

Vi har nemlig stor erfaring inden for fugningsarbejdet og udfører alle former for fugning og omfugning både indenfor og udenfor. Hvad enten opgaven skal udføres i en villa, et parcelhus, et sommerhus eller en lejlighed, kan du regne med at få udført opgaven i god kvalitet.

HENSYN TIL OMGIVELSENE I FUGNINGSARBEJDE

Vi sætter foruden den gode kvalitet også hensyn til omgivelserne i vores arbejde med fugning eller omfugning. Derfor kan du være sikker på, at vores håndværkere udfører deres arbejde skånsomt for omgivelserne.

Derudover har vi samarbejdspartnere – herunder murere, elektrikere og VVS-installatører, hvilket gør, at vi hurtigt kan tilkalde hjælp, hvis en specifik opgave inden for fugning og omfugning kræver specielle hensyn eller teknikker.

Ved at vælge os kan du derfor forsikre dig om, at der bliver taget hensyn til omgivelserne, og at arbejdet med omfugning el. fugning bliver udført med henblik på det, opgaven kræver.

Derudover kan vi forsikre dig om at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og du dermed ender ud med et resultat, der lever op til dine forventninger, er æstetisk smukt og passer ind i husets samlede udtryk.

KONTAKT OS MED DIN OMFUGNING ELLER FUGNING

Vi har hjemsted på Amager, men har rækkevidde over hele København og dele af Nordsjælland. Bor du således i dette område, og skal bruge en god og pålidelig håndværker til at udføre fugning og omfugning, kan du ringe til os på telefon 20 20 56 42 eller skrive via sidens kontaktformular.