Tilbygning og ombygning

Nogle gange kan man få brug for ekstra plads. Det kan for eksempel være som følge af en familieudvidelse, en ny hobby, nye møbler eller noget helt fjerde inden for tilbygninger. Står du i den situation, er det en god idé at overveje en tilbygning.

En 1. sal er smart, da den lægger sig oven på huset og derved ikke gør husets grundareal større. Samtidig kan man, afhængigt af hvor man bor, få en bedre udsigt af at bygge i højden.

Uanset hvad, er det centralt at finde en god håndværker, hvis du beslutter at få lavet en tilbygning.

VI TAGER HÅND OM OPGAVEN

Vi har hjemme på Amager, men dækker hele København og dele af Nordsjælland i vores arbejde med tilbygninger.

Hos os gør vi en dyd ud af at opnå fuld kundetilfredshed, hvilket betyder, at det er dig, der er i fokus.

Med gode råd fra håndværkerne får du selv mulighed for frit at vælge de materialer, der skal indgå i tilbygningen samt hvordan, det hele kommer til at se ud i sidste ende.

På den måde kan du føle dig sikker på, at der bliver taget hånd om opgaven samtidig med, at arbejdet med tilbygninger bliver udført ordentligt. Tilmed undgår du senere at skulle betale for at oprette skaderne fra dårligt håndværkerarbejde.

FORSKELLIGE FORMER FOR TILBYGNINGER

Udover at sætte 1. sale på eksisterende huse, så tilbyder vi også mindre tilbygninger til villaer, parcel- og sommerhuse.

Dog står vi ikke for hele entrepriser på nybyggeri, og laver ej heller tilbygning til boligforeninger medmindre det gælder enkelte tilbygninger.

Så går du og drømmer om en 1. sal på dit hus eller blot en mindre tilbygning til dit sommerhus eller dit primære hjem, kan du kontakte os på telefon 89 88 59 68.

Vores dygtige tømrere har stor erfaring med at bygge nyt. Vi har helt styr på håndværket samt alt det praktiske vedrørende afdækning.

UDVID MED TILBYGNING AF 1. SAL

1. sals tilbygning foregår som oftest ved, at der bygges oven på et fladt tag. Tømrerne lægger nye spær, hvorefter der åbnes op ned gennem det eksisterende tag. Derved er der på intet tidspunkt fuldt åbent. Vi giver gerne et tilbud på tilbygning af 1. sal.

I forbindelse med arbejdet monterer vi kviste, træplader, gipsplader og undertag.

MATERIALEVALG EFTER DIN SMAG

Som kunde kan du selv bestemme, hvilket tagprodukt samt du ønsker. Skal det være betontegl, almindelige tegl, sortglaserede tegl, eternittag eller naturskifer.

Vi har gode erfaringer med alle tagtyper og kommer gerne med idéer og forslag. Ved en 1. sal tilbygning kan vi sørge for, at alt det udvendige bliver udført i vedligeholdelsesfri materialer.

VIL DU VIDE MERE OM 1. SAL-TILBYGNING?

Så kontakt os gerne på 20 20 56 42, hvis du vil vide mere om 1. sal-tilbygning, priser eller har tvivlsspørgsmål.

Vi giver gerne information, rådgivning og vejledning. Fortæl vores kompetente rådgivere om netop dit byggeprojekt på tilbygning af 1. sal.