INSTALLATION & MONTERING AF SOLCELLER, SOLPANELER & SOLCELLEANLÆG

Tømrermester Anders Møll har stor erfaring i montering af solceller og solcelleanlæg for en bred vifte af kunder. Ofte kræver solceller, at tagkonstruktionen forstærkes, og den opgave klarer vi også.

Hvordan fungerer solceller?

Det er ikke uden grund, at solceller og solcelleanlæg er mere populære end nogensinde før. Solceller og solcelleanlæg, som producerer elektricitet via solens lys, er både en økonomisk god og miljøvenlig løsning.

Et solcelleanlæg består af paneler, som er koblet sammen og forbundet med en vekselretter. Vekselretteren omdanner den producerede strøm fra jævnstrøm til vekselstrøm, der kan bruges i boligen.

Strømmen lagres på elnettet til brug i de perioder, hvor man producerer mere strøm, end man bruger. Spar på strømregningen med solceller og solcelleanlæg.

I samarbejde med vores kompetente samarbejdspartnere tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi står for alt – lige fra montering til tilslutning af solceller og solcelleanlæg.

Solpaneler

Taget spiller en stor rolle for en boligs udseende, og selvom de fleste gerne vil have solceller på huset for grøn og billig energi, er det de færreste, som synes, at store solpaneler pynter på taget. Men det er der råd for.

Hos Tømrermester Anders Møll har vi specialiseret os inden for nedbyggede solpaneler, som giver dit hus et meget flottere tag.

Hvad er nedbyggede solpaneler?

Med nedbygning af solpaneler lægges alle solpanelerne ned i tagkonstruktionen, så taget stadig får en jævn og flot overflade, hvor solpanelerne slet ikke er så fremtrædende, som når de ligger ovenpå taget.

Solpanelerne har præcis den samme effekt i forhold til opsamling af solstråler, og du gør din bolig mere attraktiv for eventuelle købere, fordi det ydre er bevaret i en langt mere æstetisk løsning.

Normalt monteres solcellerne, solpanelerne og solcelleanlægget oven på selve taget, men vi har specialiseret os i at lægge dem ned i taget, hvilket giver en pænere finish på solcelleanlægget.

Hos Tømrermester Anders Møll anvender vi kun de bedste materialer fra branchens førende leverandører. Derfor monterer vi solceller, solpaneler og solcelleanlæg fra Nordic Energy Group.

Kontakt os for solpaneler

Vi tilbyder nedbygning af solpaneler til kunder i Køge, Virum, Holte samt andre steder på Sjælland, og du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og sammen med vores kompetente samarbejdspartnere kan vi sørge for en totalløsning til dit hus.

Kontakt os på 20 20 56 42 for at høre mere om solceller og solcelleanlæg, og hvad vi ellers tilbyder.